MY ALL TIME FAV SONG - & I LOVE U SO

May 25, 2009

SABAH NEGERI DI BAWAH BAYU 4











Cantik kan............

But it will be a pity that in 10yrs time all this will be poluted by us..HUMAN

SABAH NEGERI DI BAWAH BAYU 3











He3 Fid yg COMEL lagi ni

May 22, 2009

AIR KELAPA BAKAR&PUDING KELAPA SABAH

Yang ni kat JB punya tak pernah try tp rasanya mesti sama kot.....puding nya tak sama dgn mak buat larrr

PERBEZAAN CUP CORN SABAH & JOHOR




Yak Sabah (atas kain batik)
1) pakai mayo
2) ada kismis
3) RM2.00

Yak Johor (dlm plastic)
1) pakai majerin & susu pekat
2) mana ada kismis daaaaa
3) RM2.50


SABAH NEGERI DI BAWAH BAYU 2

Cantik kan??? kalau boleh mmg TAK NAK BALIK PASIR GUDANG yang berasap aje.. tapi apakan daya, kalau tak balik tak de soru lah den






SABAH NEGERI DI BAWAH BAYU

Nafida yang cantik, menawan, lawa & cute----- he3
Boleh jd calon adik ipar sesiapa ke??











Whew..

Sorry guys.. were bzz mcm nak gila lepas balik bercuti.. rasanya semua tugas dah di selesaikan sebelum bercuti.. tetapi kenapalah bila balik aje kerjanya tak habis2 dah 3hari ni.. tak selesai jugak?? & yg paling menyampahnya masa cuti hari pertama aje anasir2 ni telah menelpon saya:
1- MD tnya consulate negara dia tingkat berapa kat menara ansar tu..pastu tanya lagi buka tak pukul 12tgh . Budak opis update kan recruitment
2- Agent Immigration utk penghataran DP10
3- Driver Bus
4- Director tny no tele pej buruh
5- Manager courier service - sbb antar parcel tak de invoice jd brg di antar balik ke Co & bdk opis saya gaduh2 plk dgn dia
6- MD kali ni lg teruk pagi2 buta - kunci rumah tertinggal dlm rumah
7- Mgr Jepun rumah jiran masuk pencuri ???
8- Mgr Jepun ATM kad tak boleh keluar duit
9- Mgr Jepun nak harga ticket
10-Mgr Jepun boleh pasang Mosquitoe net tak kat semua tingkap rumah
Yg paling menghairan kan, rumah mereka ni semua Condo pastu semua tinggal di tingkat 10
keatas ada nyamuk ke??pencuri ni mesti spiderman agknya...
Ni tgh terpikir kalu lah saya cuti kahwin tgh honeymoon dgn suami, hp mesti nak kena tinggalkan kat rumah aje lah ek nampak gayanya... he3 (berangan, calon pun tak de ni)
Coming up gambar2 kat Sabah.......

May 6, 2009

May 5, 2009

P3







Sebenarnya Bday girl nya NADIHA tetapi WAN BATRISYAH SYASMEEN lah yg selalu INTERFRAME DALAM GAMBAR & VIDEO.
Eee CUCU TOK MUMMY ni kan mmg lah nak GLAMOR aje..


May 4, 2009

Pic 2




Hari Buruh







Hem.. I were down with bad flu from yesterday.. wa tak selesa betul ni asyik meleleh aje hidung ni
OK as promiss here are photos take on Sat & Sun ..area di Tesco Xtra & rumah lah sbb on that Sun I were really flat by after lunch.
Promiss to purchase top-up coupon for some1 also tak menjadi.. sori lah adik kck, later lah eh.
Ah! gambar Bday besok eh coz camera terlupa.. ah dlm gambar ni cuba teka sapa IKAN SEMBILANG MASAK LEMAK he3

aRcHiVe