MY ALL TIME FAV SONG - & I LOVE U SO

June 29, 2009

Anak-anak Sedara


27June'09, anak sedara yg ni pulak kawen, tgk dia punya lentok nak beri aura pada cik na nya...
Akhir tahun ni ada lagi 2 anak sedara yg akan bertunang, bernikah & berkawen..
Huk2 aku lah makcik yg maintain lagi ....

June 23, 2009

Bye2 Co Chairman














I were bz for 3weeks due to the Co presentation on 2010 business plan & also for the farewell of our beloved chairman for 17years who will be post back to Japan Head Office..
Nilah gambar bersama dgn atok yg paling saya hormati & sayangi. Masa kena bagi speech air mata mengalir jugak, sbb Chomaru-kai cho walaupun jarang ke office JB tapi apa yg berlaku dia mesti tahu & dialah boss yg sangat2 memahami segala kepayahan, tak lah main suruh buat aje



June 15, 2009

June 3, 2009

Sorry

Sorry some problem with PC need to abt 2days to settle the problem, then only I will manage to upload all the wedding photos...

aRcHiVe