MY ALL TIME FAV SONG - & I LOVE U SO

September 29, 2009

Mee Kari Ikhsan org Tmn Sri Skudai


Ni lah dia mee kari kakak ipar..yg kita semua buat berbuka pada hari puasa lg 2hari nak raya..sbbnya 1 rumah dah malas nak masak, sbb kepenatan mengemas rumah..
Meriah sungguh kan mee kakak ipar saya..penuh dgn bahan2nya tu lah lainnya mak punya mee kari & kakak ipar ..ha3

Haziq Rayaan

video


Haziq baru dpt kaki..tak menang kaki lah yg ada2 kat rumah di buat nya, raya ni..dr katil tok mummy dia pun dia pandai turun ke lantai ooo

September 25, 2009

Love So Sweet - Arashi



Vid ni KAWAIEEE & KEREIII kan3....

Hana Yori Dango /Boys Before Flower ep7

yg ni tgk muka douyomji masa makino kena jd personal maid dia..ha3

Hana Yori Dango /Boys Before Flower ep6

This is my fav 2 ep from the drama HYD, cuba tgk masa oba-chan trpanjat kelakar betul


September 17, 2009

SELAMAT EID

To all my frenzzz SELAMAT HRI EID.. berhati2 bila bawa kenderaan ya

September 14, 2009

SMAP






Kegilaan saya masa college ha..skr ni bila tgk Mr Brain baru perasaan yg kimu dah tua & saya ni pun dah tua jgk lah agknya..ha3

Flavor of life-utada

September 11, 2009

Some People

Kenapa ek..manusia ni mmg susah nak di bentuk??
tetapi kenapa ek Minister Mentor S'pore Mr. Lee Kwan Yew, rakyat S'pore yg berjuta tu dpt dia bentuk dgn mudahnya??hingga mereka tak buang sampah merata2, tidak merosakkan harta benda (buku panduan tele, cantik aje kat public phone booth) & sampai ke mulut rakyat dia pun boleh di control..(TAK BOLH MAKAN CHEWING GUM) lah kat S'pore...

Kenapa rakyat yg ada kat kilang tak sampai 500org pun setiap dept head susah NAK CONTROL???kasi kebebasan buka internet tetapi di buat MAIN GAME, OT tapi MAIN GAME kat 1jam??end resultnya semua i ternet Co kena block (TAK KE MENYUSAHKAN hak org lain)DATANG KERJA LAMBAT, tp balik kerja ON THE DOT dah penggang cembol pintu??balik makan tghari lambat sentiasa, dan alasan yg di beri:
1)Oh!saya gi makan tempat jauh sikit tadi
2)Hujan lebat larr (padahal pakai kereta)
3)Kedai tu layananya lamabatlarrr

Suruh buat kerja sikit aje, dah menjawab;-
1) INI BUKANNYA KERJA SAYA
2)PC SAYA TAK DE PROGRMME nilah jadi tak boleh buat
3)Saya ke KENA BUAT NI??
4)Mana pulak saya kena buat ni bukan nya CIK yg kena buat??
5)Eh! mana tak dapat cari lah, TAK DE DOC ni
6)Mana ada lesen ni..yg tergantung tu lesen lain, jd saya tak reti lah
& yg sedihnya semua ini keluar dari mulut budak2 SEBANGSA dgn saya & saya berkerja dgn kilang yg di punyai oleh rakyat JEPUN, yg semua TOP MGMT kebanyakkan BANGSA ASING.

Bayangkan mcm mane saya nak defend budak2 yg SEBANGSA dgn saya ni di depan mata boss?? yg pandai BODEK BOSS tu saya tak kisahlah.. buat kerja SALAH SENTIASA pun tetap BETUL di mata boss, tetapi yg nama pun boss tak kenal, yg dahulu kerja bermatian tetapi kerana di influence, dah jadi terbalik & berlainan sekali...
Mcm mana saya nak buat?? bila di tegur, dikatanya kita yg salah??yg direct superior plk TAK PERNAH nak tegur direct, tetapi mengadu dgn saya??
Apa perlu saya buat??rasanya saya nak buat BODOH AJE lah..lantak lah kau..kalau kilang tutup tahu lah kau pandai2 cari kerja lain ya tak?? tapi di tempat lain adakah ianya akan sama dgn apa yg kamu dapat sekarang??

aRcHiVe