MY ALL TIME FAV SONG - & I LOVE U SO

August 29, 2010

Ramadhan Yg Mencabar krn org yg tak menggunakan OTAK

Hem..jumaa lepas benar2 tercabar kesabaran saya..mana tak nya ... kerja menanada2 bill tele yg sya cho suruh tak siap, abg jepun ni plk selasa ni balik & nak tgk report nya (his...yg bdk 3 ekor kat opis ini pun 1, dah tau itu tele co, yg dia menggatal tele pakwe masing2 tu knp..dah lah status nya isteri org...kejap isteri org pun bolh ada pakwe ke???) ni lah dia contoh org yg tak guna OTAK
Dah lah tu jumaat tu jgk nak sampai rumah dr 6.30 bertolak dr opis, pkol 9.30 baru sampai rumah mana taknya entah knp trailer nk tunjuk sgt terror racing dah jd melekat di antara 1 sama lain dah kena panggil bomba plk nak cerai kan...mcm2 lah..tu lah masa ada dilouge dgn MD hari tu dah di sran kan PG HW tu di beri time utk trailer & kenderaan besar menggunkan nya  dah lah HW tu kck nak semuanya berjln mana muat..kdg2 kan ni gomen kan mmg tak guna lah benda yg kat atas dia yg di namakan otak..tp nak srh org undi dia mcm ne nak undi kat org yg tak pandai nk guna kan OTAK ni???? (GAMBAR JEM, canik kan sllunya itu HW GELAP dek krn JEM terang benderang jdnya))  cuba jwb...

2 comments:

makngah said...

sabar fid.. dugaan bulan Ramadhan...

Watashiwa:- FID DESU said...

tgh sabar lah ni..tp yg paling menyampah kena check itu bill tele... eee bini2 org ni kan dah knp dah beranak pinak ada PAKWE PLK??

aRcHiVe