MY ALL TIME FAV SONG - & I LOVE U SO

May 26, 2010


Sorry guy were too bz with my sister wedding & promotion assignment yg asyik kena reject aje ni..
Anyhow wanted to up pic of wedding sekit aje dulu eh sbb masa tidak kesempatan.( ada gambar anak2 sedara yg bachelor & me & my cousin yg masih dara lagi... ada sesiapa yg nak meminang, ckap eh)



This year I went to Bandung & it was sure a great place to shop mcm org2 lain cakap.. sana sini belanja sampai skr ni dah POKAI.. hem next year FUKUOKA, Japan ada mamat Jepun nak belanja ticket but tp yg nak kena di fikir kan berkali2 ni, dia suruh tinggal di Appt dia yg ada 2
bilik, so its more like expenses paid by dia.. hanya bab tempat tinggal ni yg kena pikir 2-3 kali ni.. hem.. but temptation nya mmg lah nak PERGI, best time to go to Japan somewhere in Mac & Apr// kumpul duit utk belanja beli barang aje lah ni nampak nya...






3 comments:

asuharAsuE said...

FUKUOKA?
april?

nak ikutttttttt!
ni--chan..onegaiiiii

Watashiwa:- FID DESU said...

Sue,

Boleh tapi masalah nya kena duduk dgn seorg Jepun bujang trang tang tang .. ni yg kena fikir ber ribu ribu kali ni..
Dia yg nak bayarkan semua ticket & suruh duduk appt dia lg kat Fukuoka..
Sue sanggup tak??

Watashiwa:- FID DESU said...

Sue,

Boleh tapi masalah nya kena duduk dgn seorg Jepun bujang trang tang tang .. ni yg kena fikir ber ribu ribu kali ni..
Dia yg nak bayarkan semua ticket & suruh duduk appt dia lg kat Fukuoka..
Sue sanggup tak??

aRcHiVe