MY ALL TIME FAV SONG - & I LOVE U SO

August 14, 2010

Happy Fasting

sorry guys...
busy teramat sgt, sejak di tambah tugas jd merangkap PA MD plk ni.. ni jepun kan dah mcm2 title bertambah kat depan & blkg nama...yg pasti tak bertambah AL-FULUS...
anyhow..SELAAMT BERPUASA to all my darling frenz Kak Ros -shinsie, Ustazah Ruby & Lecturer Jut kat KK, Ayu& Assu kat KL, Terra kt KBR & bdk kck Hisyam kat KK jgk & all of my oths frenz new & old

This year puasa I buat pembaharuan lagi kalu dulu kena bancuh air kat opis sblum bergerak pulang, kali ni i beli susu kotak plk..yeh NO mess dlm keta kan setaip tahun kena lah imagine sikit & jd dpt lah idea...
tp yg pasti mmg lah kena berbuka dlm keta lbh2 lg kalu ujan...

This yr jgk I hv to tak charge of the CO ACCOUNTS MEETING entah knp lah kesemua pak jepun ni sibuk berbenor nak dtg time puasa ni...so this coming weekend lepas meeting abis kena bawa ini pak2 jepun buat JB tour..nak bawa dia tgk muzium kat istana, tgk kedai roti mamat kat jln Duke tu & juga srh mereka lunch kat ITrooo semua benda2 ni tak ada kat Jepun ..biar kasi di tercengan sikit dgn bandar JB ni.. tp lepas lunch tu dah tak de idea lg..nak bawa mana???

2 comments:

asuharAsuE said...

selamat berpuasa to yo too ne-chan. gambare!!!!!

Watashiwa:- FID DESU said...

selamat berpuasa juga utk assu..
tp bulan puasa ni cabaran lebih kena head grp cp meeting ...

aRcHiVe